Tuinontwerp | Wij maken uw wensen zichtbaar!

Overweegt u een tuinontwerp te laten maken, dan vindt er een vrijblijvend gesprek plaats. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een schatting geven van de kosten voor het ontwerp.

In dit gesprek inventariseren wij uw wensen; welke stijl vindt u mooi, wat is uw budget en wat verwacht u van het ontwerp? Het ontwerp kan een schetsplan zijn waarin u ziet welke tuinelementen op welke plaats in de tuin gesitueerd zijn. Een vervolg op het schetsplan is een definitief ontwerp, eventueel met beplantingsplan. U heeft dan volledige inzicht in het eindbeeld van uw tuin. Alle materialen en overige onderdelen van de tuin worden uitvoerig besproken.

Het beplantingsplan geeft aan waar elke plant staat, wanneer die bloeit en in welke kleur. Indien u de tuinaanleg door ons laat realiseren, kunnen de ontwerpkosten in mindering gebracht worden op de kosten van de aanleg.

Voor iedere wens een groen idee!


Welke gevoelens roept uw tuin allemaal op, en bent u het eens met de uitstraling ervan? Waar kunt u echt van genieten wanneer u in de tuin zit?

Kijkt u hier voor impressies van door W.A. Boot gerealiseerde projecten en tuinideeën >