Tuinonderhoud | Ontspan en geniet van uw tuin

Elke tuin heeft onderhoud nodig; de een meer dan de ander. Iedere tuin heeft een eigen plan van aanpak nodig. Wij komen bij u langs om te kijken wat uw wensen zijn; wat wilt u zelf doen en wat is nodig. Hierbij zijn verschillende mogelijkheden. We kunnen uw tuin onderhouden:

  • op contractbasis; we spreken van te voren af hoe vaak we komen en welke werkzaamheden we dan uitvoeren.
  • We kunnen bijvoorbeeld elke week langskomen om de tuin te onderhouden, ook als u een langere periode afwezig bent. Bij de voor- en najaarsbeurt komen we langs om de grote werkzaamheden uit te voeren. We maken uw tuin klaar voor het nieuwe seizoen.
  • Hiervoor kunt u een offerte krijgen zodat u duidelijkheid heeft. Het onderhoud kan ook op basis van nacalculatie berekend worden; u betaald dan geen uur teveel.
  • op afroep; u belt wanneer u het nodig vindt. Wij zorgen dat we snel aan de slag gaan. Als u weet welke werkzaamheden u uitgevoerd wilt hebben kunnen we van te voren een prijs opgeven. Op regiebasis is ook mogelijk. U betaald dan exact het aantal uren dat wij gewerkt hebben.

Voor iedere wens een groen idee!


Welke gevoelens roept uw tuin allemaal op, en bent u het eens met de uitstraling ervan? Waar kunt u echt van genieten wanneer u in de tuin zit?

Kijkt u hier voor impressies van door W.A. Boot gerealiseerde projecten en tuinideeën >