Boomverzorging | Wij ontzorgen uw boom

Wij kenmerken ons door vakkennis en vriendelijke technieken, wij zijn de specialist in boomonderhoud in de breedste zin van het woord. Niet alleen werken wij met hoogwerkers om uw bomen te onderhouden, tevens zijn wij gespecialiseerd in het klimmen in bomen door boomverzorgers die gecertificeerde European Tree workers zijn. Klanten voor wie wij werken zijn onder anderen diverse landgoederen, kastelen en paleizen, diverse gemeentes en particulieren.

  • Voor een deel doet hij wat de wind in het oerbos deed. Hij verwijdert dood hout, snoeit de zwakste takken en geeft de boom zijn sterkste vorm. Ooit noemden wij ons boomchirurg, maar inmiddels is door deskundigen vastgesteld dat het snijden en frezen in bomen overbodig is. Omdat de boom zichzelf herstelt van zijn beschadiging. Bomen worden veel gebruikt in woonomgevingen maar men realiseert zich vaak niet dat na verloop van tijd de boom te groot wordt voor de plek. De boom kan beoordeeld worden op vitaliteit en desgewenst gesnoeid of gerooid worden Zodra de groei stagneert kan er groeiplaatsverbetering plaatsvinden, de wortelgroei wordt gestimuleerd door bemesting, beluchting of verbetering van de waterhuishouding. Tevens is de boomverzorger de vakman waaraan u het planten en verplanten kunt toevertrouwen.

  • Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bomen en werken daarbij voor particulieren, landgoedeigenaren, hoveniers, gemeentes en andere boomverzorgers. En of het nu het snoeien van een monumentale beuk of het bemesten van een appelboom betreft, uw boom krijgt altijd onze beste zorg en aandacht.

Voor iedere wens een groen idee!


Welke gevoelens roept uw tuin allemaal op, en bent u het eens met de uitstraling ervan? Waar kunt u echt van genieten wanneer u in de tuin zit?

Kijkt u hier voor impressies van door W.A. Boot gerealiseerde projecten en tuinideeën >